Ik wil mijn innerlijke kompas ontdekken

Een drijvende praktijk

Je bent van harte welkom op mijn drijvende praktijk in Nederhorst den Berg. Het dorp Nederhorst ligt ongeveer een half uurtje rijden van Amsterdam en Utrecht en een kwartier van Hilversum. Met gratis parkeren voor de deur en eenden en ganzen voor het raam!

Ik ben op hier op maandag en dinsdag beschikbaar en op donderdag in Hilversum waar ik een kleine extra vergoeding vraag voor het huren van een kamer. Andere afspraken, ook online, in overleg.

Niets te verliezen

We beginnen met een eerste kennismakingsgesprek dat kosteloos en geheel vrijblijvend is. Dat kan online, aan de telefoon of op de praktijk.

Bel me voor een afspraak of stuur een berichtje naar 06 36 39 88 97.

Je mag natuurlijk ook een mailtje sturen met wat meer informatie over jezelf en je doel met een ontmoeting: san@zensan.nl

Hoe kom je hier?

Auto: Van de N201 neem je op de rotonde de afslag Nederhorst den Berg. Dan ga je aan het eind van de weg langs het kanaal rechts de sluis over en meteen links de Vreelandseweg op. De woonboot ligt aan je linkerhand.

LET OP: Er zijn wel vier versies van de Vreelandseweg in de omtrek waarvan een aan de overkant van het water!!! Let er dus op dat je GPS de Vreelandseweg in Nederhorst uitkiest (vaak staat er ook Wijdemeren).