Een uniek verblijf op het water

Kom weer helemaal tot rust op deze heerlijke plek aan het water! Laat je inspireren door het natuurlijke ritme van de rivier die aan je voeten voorbij stroomt. Je verblijft in een slim ingerichte studio, op een heuse woonboot, met een eigen ingang, kitchenette, badkamer, en terras. 

De rust van het water

Weidse uitzichten en het zachte schommelen van de woonark zorgen dat je in een mum van tijd weer tot jezelf komt! Stel je voor dat je ’s ochtends ontwaakt bij het kwebbelen van de eenden of het gekabbel van het water. Je opent je ogen en ziet de Vecht aan je voeten voorbijtrekken.

Tiny Houses comfort

De slimme studio is tot in de puntjes uitgedacht met het zogenaamde tiny houses concept als leidraad. Alles klapt uit en in, of is, zoals de kitchenette, ingebouwd in een kast. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte. Dankzij de heerlijke vloerverwarming, kan je je pantoffels thuislaten.

Dus ook het 140cm bed verdwijnt overdag in de kast. Het is echter van een bijzonder hoge kwaliteit, uitgerust met een comfortabele bamboe matras, zodat zelfs de gevoeligste ‘prins of prinses op de erwt’ er heerlijk in slaapt.

Je badkamer is uitgerust met een heerlijke douche, toilet en fonteintje. De kitchenette is voorzien van een magnetron en een kookplaat met twee kookpitten. De ijskast is groot genoeg voor een voorraadje van drie dagen. Voor een kleine vergoeding stuur je me je boodschappenlijstje en vul ik de ijskast. Dan is dat ook maar gedaan. Wil je zelf winkelen, dan is AH vijf minuten fietsen bij ons vandaan. Mijn fiets mag je altijd lenen.

Of ga lekker een boek lezen, reigers en ooievaars spotten of doe niets. Dit is DE plek om te mijmeren, maar je kan ook eindeloos wandelen en fietsen in de omgeving.

Ik ben een ervaren psychosociale therapeut, dus je kan he verblijf verrijken met een aantal coaching sessies. Studio gasten genieten 10% korting op het normale tarief. 

En bij mooi weer zit je buiten op je eigen terras, of hangt in de hangmat met je voeten in het water. Bij het zwemmen in de Vecht maak je natuurlijk gebruik van de zwemtrap.

Welkom!!!

Ik weet genoeg! Wanneer kan ik komen?

Meer inspiratie

Een gesprek boeken of horen wanneer de studio vrij is?

Tel: 06 36 39 88 97 // Email: san@zensan.nl
Sizoo Coaching & Counselling, Vreelandseweg 70d, 1394BN Nederhorst den Berg.
NB: Ik werk alleen op afspraak.