De meeste mensen boeken een gratis eerste half uur, met de mogelijkheid om als het goed voelt, er een sessie van 60 minuten aan vast te knopen. We spreken af online of in mijn mooie drijvende praktijk in Nederhorst, in de buurt van Weesp. In overleg is het ook mogelijk om in Amstelveen, Den Haag of Amersfoort af te spreken, maar dan komen reiskosten en de kosten voor kamerhuur bij (14 euro). En echt, de praktijk is de leukste en meest ontspannende plek!

Kosten per sessie van 60 minuten is  €85. Voor een pakket van 5 of 10 gesprekken pakket, geld 5% tot 10% korting respectievelijk.

Riverside Studio verblijf

Retreat Pakket

Stel je voor dat je de rust en de stilte van deze unieke plek combineert met een aantal gerichte gesprekken met een ervaren coach. Misschien wil je eens verder in gaan op een persoonlijke kwestie die je dwarszit, een creatief project weer nieuw leven inblazen, of zoek je een klankbord voor een zakelijke of academische onderneming.

Voorbeeld

Dag 1: Aankomst is rond 13.00 uur. Je installeert je in alle rust in wat sommigen inmiddels al hun persoonlijke ‘watertempeltje’ hebben genoemd. Later die middag zullen we elkaar ontmoeten voor een eerste gesprek waar we dieper ingaan op de thema’s die we voor je bezoek hebben besproken. Elk gesprek duurt een uur, en we staan open voor nieuw ‘materiaal’ dat kan opduiken.  Ik kan je adviseren over fijne wandelingen en fietstochten rond het mooie polderlandschap.

Mijn boekenplanken zijn altijd goed gevuld en ik hou ervan om mensen te matchen met een boek dat je kan ondersteunen in je proces. Mindfulness-oefeningen, tekenmateriaal, etc., ligt allemaal voor je klaar. En je kan ook gewoon lekker voor je uit mijmeren en het komen en gaan van de zwanen, eenden, ganzen en ooievaars gadeslaan.  Je kan je avondmaaltijd later zelf opwarmen. Vers fruit, koffie, en thee is altijd aanwezig.

Dag 2: Je hebt als een blok geslapen nadat de woonboot je zachtjes in slaap heeft gewiegd. Het ontbijt staat in je kitchenette. Misschien kies je wel voor ontbijt op bed terwijl de Vecht aan je voeteind voorbijglijdt. Of misschien begin je de dag liever met een verkwikkende wandeling of fietstocht. Er is geen betere plek om te mediteren dan buiten op de steiger met uitzicht op het water. De tweede dag van je retraite hebben we een tweede gesprek, hetzij aan het begin of het einde van de dag.

Ik ondersteun het verdiepingsproces met suggesties voor creatief werk, mindmaps, geleide meditaties, leessuggesties etc. Een van onze gesprekken kan ook een wandelsessie zijn. Deze dagen zijn jouw geschenk aan jezelf en ik zal mijn uiterste best doen om je te helpen deze zo goedmogelijk te benutten.  Lunch en avondeten wordt in overleg geserveerd of in je ijskast gezet voor later.

Dag 3: Na het ontbijt op je laatste ochtend ontmoeten we elkaar voor een afsluitend gesprek. We vatten je ervaring samen en maken een plan om je nieuwe inzichten te helpen uitdiepen en invoeren in het dagelijks leven. Daarna staat het appartement nog volledig tot je beschikking tot 14:00 voor de laatste reflecties, wandelingen, of zelfs een verfrissende duik in de rivier!

ALL INCLUSIVE voor dit pakket in 2020 €650. 

Een gesprek boeken of horen wanneer de studio vrij is?

Tel: 06 36 39 88 97 // Email: san@zensan.nl
Sizoo Coaching & Counselling, Vreelandseweg 70d, 1394BN Nederhorst den Berg.
NB: Ik werk alleen op afspraak.